Wat is de beste manier om je wifi te versterken

Er zijn heel veel oplossingen om je wifi te versterken. Wil je thuis je wifi (draadloos) versterken? We kunnen je hierbij helpen. Natuurlijk kunnen we dit bij je thuis komen doen, maar om kosten te besparen kunnen we het ook zo inrichten dat je het thuis alleen maar hoeft aan te sluiten en je kunt meteen profiteren van je sterkere wifi signaal. We maken dan gebruik van 1 van onderstaande oplossingen

(extra) router inzetten

Vaak krijg je van je provider (bijvoobeeld Ziggo of Kpn) een modem router in 1. Deze hebben meestal niet een geweldig wifi bereik. Als je je wifi wilt versterken, moet je erdus voor zorgen dat je een sterkere extra router inzet.

Wifi accesspoints inzetten

Dit zijn kastjes die je simpelweg in het stopcontact doet, en die het bereik oppikken en je wifi versterken.

Bel of e-mail ons eerst even voor een advies, we zullen dan kijken wat voor jou de beste oplossing is. En heb je het geprobeerd en je bent niet tevreden? Dan kom je terug en proberen we een andere oplossing.

Wifi overal oplossing

Wil je nu een oplossing die altijd werkt, dan kies je voor accespoints die door ons gehangen worden en ook op afstand onderhouden kunnen worden. Prijzen hiervoor zijn erg afhankelijk van het soort huis, gebruikte materialen in het huis en de grootte. We komen eerst bij je thuis langs om een passend advies uit te brengen.

Waarom PC Rolin’:

Vakkundige reparatie van laptop of PC

  • Backup-, virus- en onderhoudsdiensten
  • Eigen helpdeskservice
  • Eerlijk en duidelijk advies
  • Supersnelle service
  • Leenlaptop tijdens reparatie (indien voorradig)

Wil je meer informatie over PC Rolin’ en alle abonnementen en diensten? Bel ons of vul het contactformulier in en wij regelen de juiste computerhulp voor je.

HELP-hulp-op-afstand

Computerhulp bij computerproblemen?

PC Rolin’ biedt snelle en vakkundige computerhulp. Wij zijn een Brabants familiebedrijf met flink wat ervaring op het gebied van onderhoud en reparatie van computers en laptops. Of je nu advies van een helpdesk zoekt of periodiek onderhoud wilt, bij ons vind je de juiste computerhulp.

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer