Waterschade aan je laptop?

Soms gebeurt het; je hebt een glas drinken naast je laptop staan en je stoot hem om. De vloeistof verdwijnt tussen de toetsen van je laptop. Wat nu??

  1. Zet het apparaat meteen uit en laat hem uit staan!
  2. Probeer de laptop zo goed mogelijk droog te maken.
  3. Breng de laptop zo snel mogelijk naar ons. We kunnen het apparaat schoonmaken en een poging doen om in ieder geval de data van je apparaat af te halen.
  4. Kun je niet meteen komen? Leg de laptop voor zolang in de rijst.

Na waterschade kan het zijn dat je laptop het nog doet. Wacht echter niet! Waterschade kan pas na enkele tijd problemen veroorzaken, zeker als het maar een klein beetje vloeistof is en je in het begin nog niets merkt. Laat daarom altijd een schaderapport opstellen. We halen de laptop uit elkaar en kunnen zo ook meteen vaststellen of de vloeistof belangrijke onderdelen heeft geraakt.

Waarom PC Rolin’:

Vakkundige reparatie van laptop of PC

  • Backup-, virus- en onderhoudsdiensten
  • Eigen helpdeskservice
  • Eerlijk en duidelijk advies
  • Supersnelle service
  • Leenlaptop tijdens reparatie (indien voorradig)

Wil je meer informatie over PC Rolin’ en alle abonnementen en diensten? Bel ons of vul het contactformulier in en wij regelen de juiste computerhulp voor je.

HELP-hulp-op-afstand

Computerhulp bij computerproblemen?

PC Rolin’ biedt snelle en vakkundige computerhulp. Wij zijn een Brabants familiebedrijf met flink wat ervaring op het gebied van onderhoud en reparatie van computers en laptops. Of je nu advies van een helpdesk zoekt of periodiek onderhoud wilt, bij ons vind je de juiste computerhulp.