Verkoop en advies

Bij PC Rolin' bieden we niet alleen een uitgebreid assortiment aan producten, maar we staan ook bekend om onze deskundige verkoop en advies. Ons team van ervaren professionals staat klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.

PC Rolin’ verkoop

Of je nu een technologie-liefhebber bent of niet zo bekend bent met IT-producten, wij zorgen ervoor dat je de juiste informatie en begeleiding krijgt om een weloverwogen beslissing te nemen. We luisteren naar je behoeften, beantwoorden al je vragen en bieden persoonlijk advies op maat.

Bij PC Rolin' begrijpen we dat elke klant uniek is en dat de perfecte oplossing voor de een niet altijd de beste keuze is voor de ander. Daarom nemen we de tijd om je te leren kennen, zodat we een product kunnen aanbevelen dat perfect past bij jouw specifieke situatie en budget.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe laptop, computer, printer of accessoire, ons team staat klaar om je te begeleiden in het selectieproces. We bespreken verschillende opties, vergelijken specificaties en zorgen ervoor dat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Bij PC Rolin' geloven we in het bieden van een complete winkelervaring, waarbij hoogwaardige producten hand in hand gaan met uitstekende service en advies. Bezoek onze winkel of neem contact met ons op voor een persoonlijke en professionele benadering bij het kiezen van het juiste IT-product. We helpen je graag om de perfecte oplossing te vinden die aan al jouw wensen voldoet.

Nadat we je advies hebben gegeven, sturen we je per e-mail een offerte toe. Op die manier kun je rustig de tijd nemen om te beoordelen of de voorgestelde oplossing aan al je wensen voldoet. Je kunt erop vertrouwen dat we zorgvuldig een product hebben geselecteerd dat perfect aansluit bij je eisen en behoeften.

Verkoop laptop en computer

Je kunt ook altijd langskomen of bellen zodat we je kunnen voorzien van een goede verkoop en advies.

Terra Computers

Terra Computers BV is een betrouwbare partner in de IT-sector en maakt deel uit van Wortmann AG, een gerenommeerd Duits familiebedrijf met meer dan 800 toegewijde medewerkers. Zij bieden een breed scala aan hoogwaardige producten, waaronder TERRA PC's, notebooks, monitoren, servers en opslagapparaten.

Terra apparaten worden met zorg en vakmanschap met de hand gebouwd, gebruikmakend van duurzame en hoogwaardige componenten. Hierdoor kunnen we een lange levensduur garanderen en voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaarden. Als erkende Terra Partner hebben wij direct contact met de fabrikant en kunnen wij zelf reparaties uitvoeren. Dit betekent dat je niet lang hoeft te wachten of je apparaat moet op sturen voor reparatie. Hierdoor kunnen wij jou snelle en up-to-date informatie bieden, en staan wij altijd klaar om jou de beste service te verlenen.

Wij zijn niet alleen leverancier van Terra-apparatuur, maar gebruiken het zelf ook. We zijn zeer tevreden over de prestaties, betrouwbaarheid en duurzaamheid van deze producten. Bent je geïnteresseerd in ons uitgebreide assortiment? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 073-8512083

Computer/laptop Verkoop en advies

Meer weten of heb je nog vragen?

Neem eens een kijkje in onze FAQ, waar je mogelijk al antwoorden op je vragen kunt vinden. Voor meer informatie over onze tarieven kun je terecht op de tarievenpagina.

Mocht je nog steeds vragen hebben, aarzel dan niet om tijdens kantooruren contact met ons op te nemen via telefoon, WhatsApp of e-mail. We staan klaar om je verder te helpen.

Helpdesk

Bij ons kun je kiezen tussen computerovername, waarbij we direct met je kunnen meekijken, of een huisbezoek om je te helpen met je computerproblemen. We zijn flexibel en passen onze aanpak aan op jouw situatie.

Verkoop

Bij ons vind je nieuwe producten met goede service. We geven eerlijk advies en zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd bent voordat je een beslissing neemt.

Reparatie

Als je computer of laptop reparatie nodig heeft, bieden wij de oplossing. Je kunt bij ons namelijk een leenlaptop krijgen, zodat je toch je belangrijke zaken kunt blijven regelen. De reparaties zelf voeren wij uit op ons kantoor in Vinkel. 

HELPDESK SUPPORT

073-8512083

BEL OF WHATSAPP ONS

Scroll to Top