Veilig internet bankieren

Om veilig te kunnen internet bankieren is 1 van de regels dat je computer of laptop up to date is. Maar wat houdt dat nu in? En welke updates moet je wel installeren maar welke ook vooral niet? Hieronder volgt een advies met welke software belangrijk is om up to date te houden. Mocht je twijfels hebben of het wel nodig/verstandig is om iets te updaten, dan kijken we graag met je mee.

Computer up to date houden / krijgen

Windows updates

Je krijgt hier regelmatig melding van. De grotere, belangrijke updates worden vaak vanzelf geïnstalleerd, maar het is belangrijk om dit wel te checken. Soms is er een probleem met het apparaat waardoor een update niet kan of wil installeren. En hoe langer dit duurt, des te meer risico.

Wil je kijken of er updates beschikbaar zijn voor jou? Klik linksonder op de start knop en type update in het zoekvenster, je ziet dan vanzelf Windows Updates verschijnen. Ook kun je hier optionele updates aanzetten. Dit zijn stuurprogramma updates, deze zijn belangrijk voor het functioneren van je software, maar niet essentieel. Toch is het advies om ook deze gewoon te installeren.

Adobe reader

Adobe reader is een programma waarmee je PDF bestanden kunt lezen.

Anti-virus

Je anti-virus pakket, bijvoorbeeld ESET of Kaspersky. In het programma kun je vaak een update knop vinden.

Weet je niet wat je nou wel moet installeren? Neem dan even contact met ons op, dan kijken wij met je mee. Altijd je apparaat up to date hebben? We hebben ook abonnementen waardoor jouw apparaat altijd up to date is!

Waarom PC Rolin’:

  • Vakkundige reparatie van laptop of PC
  • Back-up, virus- en onderhoudsdiensten
  • Eigen helpdeskservice
  • Eerlijk en duidelijk advies
  • Supersnelle service
  • Leenlaptop tijdens reparatie

Wil je meer informatie over PC Rolin’ en alle abonnementen en diensten? Bel ons of vul het contactformulier in en wij regelen de juiste computerhulp voor je.

HELP-hulp-op-afstand

Computerhulp bij computerproblemen?

PC Rolin’ biedt snelle en vakkundige computerhulp. Wij zijn een Brabants familiebedrijf met flink wat ervaring op het gebied van onderhoud en reparatie van computers en laptops. Of je nu advies van een helpdesk zoekt of periodiek onderhoud wilt, bij ons vind je de juiste computerhulp.