Terra computers

Terra

Terra Computers BV maakt deel uit van Wortmann AG, een toonaangevend Duits familiebedrijf met meer dan 800 medewerkers. Terra apparaten worden met de hand gebouwd, met gebruik van degelijke en hoogwaardige componenten, waardoor ze een lange levensduur hebben.

Als Terra Partner hebben we direct contact met de fabrikant en zijn we bevoegd om reparaties zelf uit te voeren. Dit betekent dat je niet lang hoeft te wachten of je apparaat hoeft op te sturen voor reparatie. We streven naar korte communicatielijnen en altijd up-to-date informatie, zodat we je de beste service kunnen bieden.

We zijn niet alleen leverancier, maar we werken ook zelf met Terra-apparatuur en zijn zeer tevreden over de prestaties en betrouwbaarheid ervan. Benieuwd naar ons uitgebreide assortiment? Neem contact met ons op via telefoonnummer 073-8512083 en ontdek de mogelijkheden voor het beste product en de beste service.

Meer weten of heb je nog vragen?

Neem eens een kijkje in onze FAQ, waar je mogelijk al antwoorden op je vragen kunt vinden. Voor meer informatie over onze tarieven kun je terecht op de tarievenpagina.

Mocht je nog steeds vragen hebben, aarzel dan niet om tijdens kantooruren contact met ons op te nemen via telefoon, WhatsApp of e-mail. We staan klaar om je verder te helpen.

Helpdesk

Bij ons kun je kiezen tussen computerovername, waarbij we direct met je kunnen meekijken, of een huisbezoek om je te helpen met je computerproblemen. We zijn flexibel en passen onze aanpak aan op jouw situatie.

Verkoop

Bij ons vind je nieuwe producten met goede service. We geven eerlijk advies en zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd bent voordat je een beslissing neemt.

Reparatie

Als je computer of laptop reparatie nodig heeft, bieden wij de oplossing. Je kunt bij ons namelijk een leenlaptop krijgen, zodat je toch je belangrijke zaken kunt blijven regelen. De reparaties zelf voeren wij uit op ons kantoor in Vinkel. 

HELPDESK SUPPORT

073-8512083

BEL OF WHATSAPP ONS

Scroll to Top