Terra Computers

Terra Computers BV is onderdeel van het Duitse familiebedrijf Wortmann AG, met meer dan 800 werknemers. Wij leveren TERRA PC’s, notebooks, monitoren, servers en apparaten voor opslag. Deze apparaten worden met de hand gebouwd met degelijke, hoogwaardige onderdelen en hebben daardoor een lange levensduur. Omdat wij Terra Partner zijn hebben wij hebben rechtstreeks contact met de fabrikant en mogen zelf reparaties uitvoeren, zodat u niet voor lange tijd uw apparaat kwijt bent omdat u deze moet opsturen. Dit zorgt voor korte lijntjes en altijd up to date informatie. Hiermee heeft u altijd het beste product en de beste service.

Ook werken wij zelf met Terra apparatuur en we zijn zeer tevreden. Interesse naar het uitgebreide assortiment? Neem contact met ons op via telefoonnummer 073-8512083.

Een computer bedrijf wat met je meedenkt, je dingen leert en je altijd zo snel mogelijk probeert te helpen.

Veel van onze werkzaamheden doen we middels hulp op afstand.
Zo kunnen we de prijs laag houden en toch op een snelle manier veel klanten helpen.
Natuurlijk is het ook mogelijk dat er iemand naar je toekomt.
Bijvoorbeeld bij internet storingen, wifi uitbreiding of het leveren van een nieuwe computer/laptop/printer.
Als je bij ons een product koopt zorgen wij ervoor dat je er meteen mee aan de slag kunt.
We stellen bijvoorbeeld op een nieuwe laptop meteen even je e-mail in, zetten je gegevens over van je oude naar je nieuwe laptop en zorgen ervoor dat je een simpele handleiding hebt zodat je meteen leert hoe je het beste met de accu en het schoonhouden van de laptop kunt omgaan.

PC ROLIN’ VINKEL

HET COMPUTER SERVICE CENTRUM, REGIO OSS EN DEN BOSCH.

PC Rolin’ is jouw adres voor aankoop, reparatie, onderhoud of service aan je pc, laptop of randapparatuur. In geval van een computer storing heb je behoefte aan een betrouwbaar computer service centrum in de buurt.

We zijn gevestigd aan de Brugstraat in Vinkel, gemeente Den Bosch.

In geval van storing proberen we altijd eerst middels computer overname het probleem op te lossen. Indien nodig leveren we ook service aan huis in Vinkel, Nuland, Geffen en omstreken.