Storing opzoeken

Is er een storing?

Ervaar je problemen met WhatsApp, Ziggo of KPN en vraag je je af wat er aan de hand is? In dat geval is er hoogstwaarschijnlijk ergens een storing gaande. Om snel te achterhalen of de storing specifiek op jouw apparaat plaatsvindt of dat het een landelijke/regionale storing betreft, kun je terecht op de website www.allestoringen.nl.

Op deze gebruiksvriendelijke website kun je landelijke storingen in de gaten houden. Het is een handige tool om snel te achterhalen of jouw specifieke problemen verband houden met een bredere storing. Zo kun je gemakkelijk de oorzaak van de storing identificeren en de nodige stappen ondernemen.

Blijf op de hoogte van storingen en controleer of jouw problemen te wijten zijn aan een bredere storingssituatie. Maak gebruik van de website www.allestoringen.nl om snel inzicht te krijgen in de actuele status van verschillende diensten en providers.

Mocht je meer hulp nodig hebben neem dan contact met ons op.

Storing

Meer weten of heb je nog vragen?

Neem eens een kijkje in onze FAQ, waar je mogelijk al antwoorden op je vragen kunt vinden. Voor meer informatie over onze tarieven kun je terecht op de tarievenpagina.

Mocht je nog steeds vragen hebben, aarzel dan niet om tijdens kantooruren contact met ons op te nemen via telefoon, WhatsApp of e-mail. We staan klaar om je verder te helpen.

Helpdesk

Bij ons kun je kiezen tussen computerovername, waarbij we direct met je kunnen meekijken, of een huisbezoek om je te helpen met je computerproblemen. We zijn flexibel en passen onze aanpak aan op jouw situatie.

Verkoop

Bij ons vind je nieuwe producten met goede service. We geven eerlijk advies en zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd bent voordat je een beslissing neemt.

Reparatie

Als je computer of laptop reparatie nodig heeft, bieden wij de oplossing. Je kunt bij ons namelijk een leenlaptop krijgen, zodat je toch je belangrijke zaken kunt blijven regelen. De reparaties zelf voeren wij uit op ons kantoor in Vinkel. 

HELPDESK SUPPORT

073-8512083

BEL OF WHATSAPP ONS

Scroll to Top