Detachering via PC Rolin’

Bent u op zoek naar enthousiaste ICT-professionals met een passie voor hun vak, die uw bedrijf kunnen ondersteunen? Kies voor detachering via PC Rolin' voor diverse IT-gerelateerde functies, zoals helpdeskmedewerkers en technici.

Op zoek naar extra capaciteit op je ICT support afdeling of helpdesk? Dan is detachering via PC Rolin' waar je naar op zoek bent!

Onze helpdesk medewerkers hebben technische kennis en zijn specialisten op het gebied van zowel Windows als Mac systemen. Omdat we erg brede kennis hebben, zijn we ook breed inzetbaar. Je haalt met detachering van PC Rolin' mensen in huis die kunnen ondersteunen bij onder andere het instellen van web protocollen zoals POP, IMAP en Exchange. Ook bieden wij ondersteuning bij het klaarzetten en beheren van webhosting en mailhosting pakketten en kunnen wij migraties voor websites en e-mail uitvoeren evenals het inrichten en beheren van Microsoft 365 diensten.

Via onze detachering kunnen wij zowel 1e als ook in overleg 2e-lijns support medewerkers aanbieden.

Onze professionals staan klaar voor de mensen die dagelijks afhankelijk zijn van hun ICT-omgeving. Tegen welk ICT-vraagstuk klanten ook aan lopen, wanneer zij bellen met de service desk en een van onze medewerkers aan de lijn krijgen worden ze gegarandeerd goed geholpen.

Onze helpdesk medewerkers zijn vriendelijk en denken proactief met de klant mee. Doordat wij technisch onderlegd zijn kunnen wij ook de complexere vraagstukken helpen oplossen. Wij kunnen dit op een begrijpelijke manier uitleggen en wanneer nodig op afstand mee kijken op de computer van de klant. Kortom, wij zijn van alle markten thuis en denken op alle fronten mee.

Onze medewerkers beheersen de Nederlandse taal en kunnen ook waar nodig ondersteunen in het Engels.

Hebben we je al overtuigd van onze meerwaarde op het gebied van ICT support? Neem contact met ons op! Je wordt ontzorgd en de klanten en het personeel worden geholpen.

Detachering via PC Rolin' is al mogelijk vanaf 1fte.

Sem

Meer weten of heb je nog vragen?

Neem eens een kijkje in onze FAQ, waar je mogelijk al antwoorden op je vragen kunt vinden. Voor meer informatie over onze tarieven kun je terecht op de tarievenpagina.

 

Mocht je nog steeds vragen hebben, aarzel dan niet om tijdens kantooruren contact met ons op te nemen via telefoon, WhatsApp of e-mail. We staan klaar om je verder te helpen.

Helpdesk

Bij ons kun je kiezen tussen computerovername, waarbij we direct met je kunnen meekijken, of een huisbezoek om je te helpen met je computerproblemen. We zijn flexibel en passen onze aanpak aan op jouw situatie.

Verkoop

Bij ons vind je nieuwe producten met goede service. We geven eerlijk advies en zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd bent voordat je een beslissing neemt.

Reparatie

Als je computer of laptop reparatie nodig heeft, bieden wij de oplossing. Je kunt bij ons namelijk een leenlaptop krijgen, zodat je toch je belangrijke zaken kunt blijven regelen. De reparaties zelf voeren wij uit op ons kantoor in Vinkel. 

HELPDESK SUPPORT

073-8512083

BEL OF WHATSAPP ONS

Scroll to Top