Crypto virus verwijderen

PC Rolin’ is inmiddels expert in het verwijderen van het crypto virus. Een virus wat je bestanden gijzelt waardoor je deze niet meer kunt openen. Het grondig verwijderen van het virus is belangrijk om weer verder te kunnen met je computer.

Direct op afstand geholpen

Dat kan, bel ons op, we nemen je systeem over, verwijderen het virus en daarna kun je gelijk weer verder werken. Wil je snel geholpen worden, maar ook zorgen dat het virus grondig verwijderd wordt? Bel PC Rolin.

Hoe kom ik aan het crypto virus?

Meestal komt dit als e-mail bijlage, op het moment dat je klikt op de bijlage installeert het virus zich en versleuteld al je bestanden waardoor je niets meer kunt openen. Er komt een scherm waarin vaak bitcoins wordt gevraagd zodat je bestanden weer vrij worden gegeven.

Bestanden herstellen na crypto virus

Helaas zijn er veel verschillende vormen van het cryptovirus. Bij een aantal hiervan zijn we in staat om een gedeelte of zelfs alle bestanden weer terug te krijgen zonder dat je bitcoins hoeft te betalen aan de makers van het crypto virus. Maar elke dag worden er weer nieuwe virussen gemaakt en nog niet alle versleutelingen zijn op te lossen. Dan heb je de keus, accepteer je het verlies van al je bestanden of ga je het losgeld (bitcoins) betalen. We helpen je met het maken van deze keuze.

Crypto virus voorkomen

Voorkomen is beter als genezen, als je elke week/maand netjes een back-up maakt, verwijderen wij het virus voor je, plaatsen je back-up netjes terug en een paar uur later kun je weer verder werken.

PC Rolin’ computer service centrum is gevestigd in Vinkel maar…

Werkzaam in heel Nederland via computer overname. Voor reparaties aan huis hebben wij wel een werk gebied:

Vinkel – Nuland – Geffen – Heesch – Oss – Berghem – Loosbroek – Heeswijk – Nistelrode – Berlicum – Rosmalen – ‘s-Hertogenbosch

Waarom PC Rolin’:

Vakkundige reparatie van laptop of PC

  • Back-up, virus- en onderhoudsdiensten
  • Eigen helpdeskservice
  • Eerlijk en duidelijk advies
  • Supersnelle service
  • Leenlaptop tijdens reparatie

Wil je meer informatie over PC Rolin’ en alle abonnementen en diensten? Bel ons of vul het contactformulier in en wij regelen de juiste computerhulp voor je.

HELP-hulp-op-afstand

Computerhulp bij computerproblemen?

PC Rolin’ biedt snelle en vakkundige computerhulp. Wij zijn een Brabants familiebedrijf met flink wat ervaring op het gebied van onderhoud en reparatie van computers en laptops. Of je nu advies van een helpdesk zoekt of periodiek onderhoud wilt, bij ons vind je de juiste computerhulp.