Computerwinkel Oss

Ben je op zoek naar een nieuwe computer? Laat ons je helpen met kiezen. Met al 10 jaar ruime ervaring in reparatie en verkoop kunnen we je helpen het product te kiezen wat perfect aansluit bij je wensen en verwachtingen.

Zelf samengestelde computer bij Computerwinkel Oss

We stellen onze computers helemaal zelf samen. Zo ben je verzekerd van alleen maar goede componenten in je computer. Ook laptops kunnen we op maat samenstellen. Waarbij we natuurlijk de wensen van jou kunnen combineren met onze ervaring. Waarom we computers en laptops zelf samen stellen is eigenlijk heel simpel, elke klant heeft andere eisen en verwachtingen aan een computer of laptop. Daar past geen standaard product bij. We werken enkel en alleen met goede producten en bij computerwinkel Oss zorgen we dat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

De garantieafhandeling doen we volledig in eigen beheer. Dat betekend dat je als je een defect krijgt binnen je garantie periode wij voor de afhandeling zorgen maar ook dat je tijdens deze periode een gratis leen laptop van ons kunt gebruiken. We zorgen er uiteraard voor dat de garantie afhandeling snel verloopt zodat je je eigen product weer kunt gaan gebruiken. Ook maken we voordat we iets gaan doen even een back-up van je gegevens. Deze worden namelijk anders door fabrikanten (i.v.m. privacy) altijd gewist.

Gegevens overzetten

Als je een product bij computerwinkel Oss koopt, werken we deze graag voor je af, we zorgen voor een degelijk anti virus pakket waarbij ook het veilig internetten wordt meegenomen. Ook de automatische reclame die door de fabrikant wordt geïnstalleerd verwijderen we. We kunnen meteen als je wil alle gegevens (bestanden, foto’s en mail) overzetten op je nieuwe laptop of computer zodat je deze thuis meteen kunt gaan gebruiken. Je kunt bij ons terecht voor allerlei soorten software die we dan ook graag meteen voor je installeren en instellen.

Wil je graag preventief onderhoud, een helpdesk die met je mee kan kijken dan is mogelijk ons computeronderhoud abonnement iets voor je. Voor een vast bedrag per jaar  krijg je onderhoud maar ook helpdesk tijd zodat als je vastloopt we je snel verder kunnen helpen. Wil je meer informatie? Bel ons op 0738512083

Waarom PC Rolin’:

Vakkundige reparatie van laptop of PC

  • Back-up, virus- en onderhoudsdiensten
  • Eigen helpdeskservice
  • Eerlijk en duidelijk advies
  • Supersnelle service
  • Leenlaptop tijdens reparatie

Wil je meer informatie over PC Rolin’ en alle abonnementen en diensten? Bel ons of vul het contactformulier in en wij regelen de juiste computerhulp voor je.

HELP-hulp-op-afstand

Computerhulp bij computerproblemen?

PC Rolin’ biedt snelle en vakkundige computerhulp. Wij zijn een Brabants familiebedrijf met flink wat ervaring op het gebied van onderhoud en reparatie van computers en laptops. Of je nu advies van een helpdesk zoekt of periodiek onderhoud wilt, bij ons vind je de juiste computerhulp.