Hardware en software computerhulp

Je wilt een back-up maken van je computer of laptop op een externe schijf, maar je hebt geen idee hoe. Of je PC wordt steeds trager en je ziet steeds meer foutmeldingen op je scherm. Wij helpen je graag met dit soort computerproblemen met een onderhoud abonnement, of een serviceverzekering.

Direct computerhulp nodig met hulp op afstand?

Heb je geen onderhoud abonnement of service verzekering, maar heb je nu hulp nodig? Ben je bestanden kwijt, denk je last te hebben van een virus of wil je favoriete programma niet meer starten?

Als je computer en je internetverbinding het nog wel doen, kunnen we je ook op ad-hoc basis helpen. We doen dat met onze helpdesk software die je via de ‘HELP-knop’ op deze site kunt downloaden. Daarmee kunnen we, op jouw uitnodiging, tijdelijk je computer overnemen zodat we je probleem kunnen onderzoeken en verhelpen. Het starttarief is € 8,50 . Bel, app,mail ons en we helpen je snel weer op weg!

HELP-hulp-op-afstand

Je kunt ons ook Appen, mailen of terug laten bellen.

Onderhoud abonnement

Wanneer je kiest voor een onderhoud abonnement, krijg je alle hulp die nodig is om je computer lekker te laten draaien, namelijk:

  • Tot 2 keer per jaar periodiek onderhoud aan je computer of laptop
  • Tot maximaal een uur aan gratis storingswerkzaamheden
  • Hulp op afstand (computerovername)
  • 10% korting op werkzaamheden buiten het abonnement
  • Gratis leenlaptop bij reparaties (mits voorradig)

Serviceverzekering

Bij een service verzekering krijg je alle voordelen van het service abonnement, maar dan met 3 keer per jaar periodiek onderhoud. Je geniet daarnaast van onbeperkte computerhulp. Ook reparaties en leveringen zijn inbegrepen. Met je eigen helpdesk hoef je je geen zorgen meer te maken over je PC of laptop.

Reparatie en nieuwe onderdelen

Voor reparaties aan je laptop of PC kun je bij ons langskomen. Wij hebben ruime ervaring en geven uitgebreid advies. Als we je computer echt niet kunnen repareren, betaal je slechtst € 20,- aan onderzoekskosten. Ook als je naast de reparatie nieuwe onderdelen in je computer of laptop ingebouwd wilt hebben, kun je bij ons terecht.

Waarom PC Rolin’:

Vakkundige reparatie van laptop of PC

  • Backup-, virus- en onderhoudsdiensten
  • Eigen helpdeskservice
  • Eerlijk en duidelijk advies
  • Supersnelle service
  • Leenlaptop tijdens reparatie (indien voorradig)

Wil je meer informatie over PC Rolin’ en alle abonnementen en diensten? Bel ons of vul het contactformulier in en wij regelen de juiste computerhulp voor je.

PC ROLIN’ VINKEL

HET COMPUTER SERVICE CENTRUM, REGIO OSS EN DEN BOSCH.HELP-hulp-op-afstand

PC Rolin’ is jouw adres voor aankoop, reparatie, onderhoud of service aan je pc, laptop of randapparatuur. In geval van een computer storing heb je behoefte aan een betrouwbaar computer service centrum in de buurt. We zijn gevestigd aan de Brugstraat in Vinkel, gemeente Den Bosch.

In geval van storing proberen we altijd eerst middels computer overname het probleem op te lossen. Indien nodig leveren we ook service aan huis in Vinkel, Nuland, Geffen en omstreken.

PC Rolin’ computer service centrum vinkel, is er voor joú!

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer