Je computer sneller maken

Start je computer veel trager op als toen je hem kocht? Het klopt dat een computer steeds trager gaat opstarten als je een aantal programma’s of processen laat meedraaien die eigenlijk niet nodig zijn. Je zult je computer dan moet (laten) opschonen. Als je bij taakbeheer kijkt zie je hoeveel processen er mee draaien.

Computer sneller maken met ssd

Als je je computer opgeschoond hebt en deze is nog steeds te traag, dan is een SSD schijf misschien iets voor jou. Een super snelle schijf waarop je je Windows installeerd. Wil je een ssd schijf of wil je meer informatie over de prijzen? Neem dan even contact op.

Hulp nodig bij je computer sneller maken

Natuurlijk kunnen we je helpen met je computer sneller maken, neem contact met ons op middels het formulier aan de rechterkant. Je kunt ook eens kijken op onze pagina pc opschonen. 

Waarom PC Rolin’:

Vakkundige reparatie van laptop of PC

  • Backup-, virus- en onderhoudsdiensten
  • Eigen helpdeskservice
  • Eerlijk en duidelijk advies
  • Supersnelle service
  • Leenlaptop tijdens reparatie (indien voorradig)

Wil je meer informatie over PC Rolin’ en alle abonnementen en diensten? Bel ons of vul het contactformulier in en wij regelen de juiste computerhulp voor je.

HELP-hulp-op-afstand

Computerhulp bij computerproblemen?

PC Rolin’ biedt snelle en vakkundige computerhulp. Wij zijn een Brabants familiebedrijf met flink wat ervaring op het gebied van onderhoud en reparatie van computers en laptops. Of je nu advies van een helpdesk zoekt of periodiek onderhoud wilt, bij ons vind je de juiste computerhulp.