Computer reparatie Oss

Problemen met je computer? PC Rolin’ regelt je computer reparatie snel en vakkundig in Oss en omgeving! Wij zijn een Brabants familiebedrijf gevestigd in Vinkel, met flink wat ervaring op het gebied van computer reparatie. Bij ons is je computer in veilige handen. Bovendien krijg je tijdens de reparatie een leenlaptop van ons.

Computer reparatie: waar ligt het aan?

Na het opstarten van je computer krijg je alleen een zwart scherm te zien. Of je harde schijf begeeft het ineens.? Bij PC Rolin’ zien wij allerlei problemen langskomen. Wij kijken altijd eerst naar de bron: waar ligt het aan? Daarna beslissen we in overleg met jou hoe de computer reparatie plaatsvindt en wanneer je je computer of PC weer kan ophalen.

Computer reparatie Oss en omgeving

Ook voor je laptopproblemen kom je bij ons langs in Vinkel (kwartiertje rijden vanuit Oss). Wij hebben ruime ervaring met het repareren van zowel laptops als PC’s en geven uitgebreid advies. Als we het probleem echt niet kunnen oplossen, betaal je alleen onze onderzoekskosten (al onze standaard tarieven kun je hier vinden.) Ook als je naast je computer reparatie nieuwe onderdelen nodig hebt, of op zoek bent naar een back-up service of onderhoudsabonnement kun je bij ons terecht.

Bij PC Rolin’ helpen wij je graag in Oss en omgeving met je computer reparatie. Bel ons dus direct als er iets aan je computer mankeert en je een snelle en vakkundige oplossing wilt. Je kunt ons ook e-mailen voor het maken van een afspraak voor je computer reparatie in Vinkel (omgeving Oss).

Waarom PC Rolin’:

  • Vakkundige reparatie van laptop of PC
  • Back-up, virus- en onderhoudsdiensten
  • Eigen helpdeskservice
  • Eerlijk en duidelijk advies
  • Supersnelle service
  • Leenlaptop tijdens reparatie (indien voorradig)

Wil je meer informatie over PC Rolin’ en alle abonnementen en diensten? Bel ons of vul het contactformulier in en wij regelen de juiste computerhulp voor je.

HELP-hulp-op-afstand

Computerhulp bij computerproblemen?

PC Rolin’ biedt snelle en vakkundige computerhulp. Wij zijn een Brabants familiebedrijf met flink wat ervaring op het gebied van onderhoud en reparatie van computers en laptops. Of je nu advies van een helpdesk zoekt of periodiek onderhoud wilt, bij ons vind je de juiste computerhulp.