Je hoopt natuurlijk dat het je nooit overkomt, verlies van data!
Je dierbare foto’s, dat werkstuk of verslag waar je zolang aan gewerkt hebt of andere belangrijke documenten. Je wilt ze niet kwijtraken, had je maar een back-up!

Een back-up maken

Het bezitten van een back-up houdt in dat je 1 bestand minimaal twee keer hebt. Een bestand staat bijvoorbeeld één keer op je computer en daarnaast heb je een kopie van het bestand op jouw externe harde schijf of USB stick. Een veel voorkomende vergissing wordt gemaakt door de belangrijke documenten te verplaatsen van de computer naar de externe harde schijf om ruimte te besparen. Mocht dan onverhoopt jouw externe harde schijf vallen of gestolen worden, dan ben je alsnog je belangrijke bestanden kwijt.

We overleggen van tevoren welk soort back-up service het beste bij je past

Wil je een back-up die automatisch op vaste dagen/tijden gemaakt wordt? Of maak je liever handmatig, met een druk op de knop een back-up naar een draagbare externe harde schijf? Voor onze back-up service bieden we verschillende soorten software aan zodat we in elke situatie een passend aanbod kunnen doen.

Back-up en recovery

Natuurlijk kunnen we je ook helpen bij het terugplaatsen van een back-up of het recoveren (terughalen) van bestanden na een crash, als je geen back-up hebt.

Bij PC Rolin’ helpen wij je graag met het maken en beheren van je back-up.

Bel ons dus direct als je je bestanden veilig wilt stellen en op zoek bent van vakkundig advies of vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Waarom PC Rolin’:

Vakkundige reparatie van laptop of PC

  • Back-up, virus- en onderhoudsdiensten
  • Eigen helpdeskservice
  • Eerlijk en duidelijk advies
  • Supersnelle service
  • Leenlaptop tijdens reparatie 

Wil je meer informatie over PC Rolin’ en alle abonnementen en diensten? Bel ons of vul het contactformulier in en wij regelen de juiste computerhulp voor je.

HELP-hulp-op-afstand