Je hoopt natuurlijk dat het je nooit overkomt, verlies van data!
Je dierbare foto’s, dat werkstuk of verslag waar je zolang aan gewerkt hebt of andere belangrijke documenten. Je wilt ze niet kwijtraken, had je maar een backup!

Backuppen: zo doe je dat

Het bezitten van een backup houdt in dat je 1 bestand minimaal 2x hebt. Het bestand staat bijvoorbeeld 1x op je computer en 1 kopie staat op jouw externe harde schijf of USB stick. Een veel voorkomende vergissing wordt gemaakt door de belangrijke documenten te verplaatsen van de computer naar de externe harde schijf. Vaak om ruimte te besparen. Mocht onverhoopt jouw externe harde schijf vallen of gestolen worden, dan ben je alsnog je belangrijke bestanden kwijt.

We overleggen van te voren welk soort backup-service het beste bij je past.

Wil je een backup die automatisch op vaste dagen / tijden gemaakt word of maak je liever met een druk op de knop een backup naar een draagbare externe harde schijf. Voor onze backup-service maken we standaard gebruik van gratis backup-software, voor specifiekere wensen zal er gebruik worden gemaakt van goede betaalde backup-software.

Backup en recovery

Natuurlijk kunnen we je ook helpen bij het terugplaatsen van een backup of het recoverren (terughalen) van bestanden na een crash, als je geen backup hebt.

Wil je meer informatie over PC Rolin’ en de backup-service? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bij PC Rolin’ helpen wij je graag met het maken en beheren van je backup.

Bel ons dus direct als je, je bestanden veilig wilt stellen en op zoek bent van vakkundig advies. Je kunt ons ook whatsappen of e-mailen voor het maken van een afspraak voor de backup-service

Waarom PC Rolin’:

Vakkundige reparatie van laptop of PC

  • Backup-, virus- en onderhoudsdiensten
  • Eigen helpdeskservice
  • Eerlijk en duidelijk advies
  • Supersnelle service
  • Leenlaptop tijdens reparatie (indien voorradig)

Wil je meer informatie over PC Rolin’ en alle abonnementen en diensten? Bel ons of vul het contactformulier in en wij regelen de juiste computerhulp voor je.

HELP-hulp-op-afstand

Computerhulp bij computerproblemen?

PC Rolin’ biedt snelle en vakkundige computerhulp. Wij zijn een Brabants familiebedrijf met flink wat ervaring op het gebied van onderhoud en reparatie van computers en laptops. Of je nu advies van een helpdesk zoekt of periodiek onderhoud wilt, bij ons vind je de juiste computerhulp.

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer