Eigen bedrijf

(Helaas) komt er bij een eigen bedrijf meer kijken dan alleen het werk waar je goed in bent. Zoals bijvoorbeeld de administratie en de ict automatisering. Graag helpen we je hierbij. We komen altijd eerst even langs voor een kennismakingsgesprek. We kijken meteen even wat voor internet verbinding je hebt en wat voor apparatuur er staat. We gaan samen kijken wat we kunnen verbeteren om het indirecte werk minder tijd te laten kosten zodat je veel efficiënter kunt werken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een factuur sjabloon. We maken een sjabloon waardoor je na het maken van de factuur met 1 druk op de knop de factuur mailt, afdrukt en opslaat. Maar ook het automatiseren voor het maken van back-ups.

Computer onderhoud mogelijkheden

We kunnen het onderhoud via overname uitvoeren (de overname kosten vervallen bij een abonnement of verzekering (€8,50). Het is ook mogelijk om een onderhoud uit te voeren bij ons op kantoor. In de meeste gevallen is je reparatie binnen 24 uur klaar. Natuurlijk kunnen we ook bij je aan huis komen, maar in het geval van onderhoud halen we je pc of laptop op en brengen deze de volgende dag bij geen bijzonderheden weer terug.

Het is mogelijk om gebruik te maken van een leen laptop tijdens de reparatie.

Ook snel contact mogelijk via Whatsapp.

Overige diensten

  • Webdesign
  • Leveren hardware
  • Onderhoud
  • Back-up
  • Logo ontwerp
  • Factuur ontwerp

Reactie van vaste klanten

We maken altijd graag gebruik van de service van PC Rolin.

We bestellen daar altijd materialen zoals inkt, batterijen en papier. Ook hebben ze gezorgd dat we snel en makkelijke elke maand onze back-ups maken wat we voorheen helemaal niet deden. Ook hebben ze iets gemaakt waardoor we nu erg snel facturen kunnen maken.

Voorheen koste me dit altijd veel tijd, nu binnen 30 seconden een factuur naar de klant verzonden. Erg tevreden dus!

We hebben bij PC Rolin’ een verzekering lopen, daardoor onderhouden ze onze computers, maar helpen ze ook bij vraagstukken.

Ze hebben ons geholpen met de nieuwe website. Onlangs hebben ze een nieuw wifi netwerk aangelegd waardoor we weer veel beter bereik hebben
Wat me vooral bevalt is de snelheid van handelen en de vriendelijkheid.

PC Rolin’ beheert inmiddels een kleine 10 jaar onze systemen. Begonnen met een printer storing tegenwoordig beheren ze alle computers/ laptops.

Wat ons zo goed bevalt zijn de snelle doorlooptijden. Als ik bel, mail of app  nemen ze direct  mijn systeem over. Heb ik een internet storing kunnen ze online alle wifi punten controleren en zo de storing oplossen.

PC ROLIN’ VINKEL

HET COMPUTER SERVICE CENTRUM, REGIO OSS EN DEN BOSCH.

PC Rolin’ is jouw adres voor aankoop, reparatie, onderhoud of service aan je pc, laptop of randapparatuur. In geval van een computer storing heb je behoefte aan een betrouwbaar computer service centrum in de buurt. We zijn gevestigd aan de Brugstraat in Vinkel, gemeente Den Bosch.

In geval van storing proberen we altijd eerst middels computer overname het probleem op te lossen. Indien nodig leveren we ook service aan huis in Vinkel, Nuland, Geffen en omstreken.

PC Rolin’ computer service centrum vinkel, is er voor joú!

HELP-hulp-op-afstand