Je wil een website, en nu?

WordPress! Een makkelijk format wat door ons voorzien wordt van een thema en de juiste opzet en drie gevulde pagina’s zodat je website alvast online kan en gevonden kan worden door potentiële klanten. Vervolgens kun je zelf pagina’s en inhoud maken en zo dus zelf beheren wat je op de site zet!

Daarnaast verzorgen wij de hosting van je website, beheren we 2 mailboxen en heb je recht op 2x per jaar een screening van de website met daarbij behorende beveiligingsupdates.

Bij ons betaal je voor dat alles 500 euro bouwkosten plus 10 euro per maand voor het hosten van je domein, website en mailboxen.

Dus nog even kort op een rijtje, in die 10 euro zit:
Domeinnaam
2 GB hosting
2 mailboxen
2 x per jaar beveiliging updates

Naast dat we je website kunnen maken en ontwerpen kunnen we nog veel meer voor je betekenen. Je kunt bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor een zakelijk e-mail adres (zonder website), het aanmaken van een bedrijfspagina op Facebook en tips over hoe je via Google meer bezoekers kunt krijgen.

Wil je meer info, neem dan even contact met ons op! We geven je graag toelichting over onze diensten betreft webdesign.

Bel ons of mail naar support@pcrolin.nl.

Wie hebben we al geholpen?

Computerhulp bij computerproblemen?

PC Rolin’ biedt snelle en vakkundige computerhulp. Wij zijn een Brabants familiebedrijf met flink wat ervaring op het gebied van onderhoud en reparatie van computers en laptops. Of je nu advies van een helpdesk zoekt of periodiek onderhoud wilt, bij ons vind je de juiste computerhulp.

Computer onderhoud mogelijkheden

We kunnen het onderhoud via overname uitvoeren (Starttarief €8,50). Het is ook mogelijk om een onderhoud uit te voeren bij ons op kantoor. In de meeste gevallen is je reparatie binnen 24 uur klaar. Natuurlijk kunnen we ook bij je aan huis komen, maar in het geval van onderhoud halen we je pc of laptop op en brengen deze de volgende dag bij geen bijzonderheden weer terug.

Het is mogelijk om gebruik te maken van een leen laptop tijdens de reparatie.

Wil je meer informatie over PC Rolin’ en alle abonnementen en diensten? Bel ons of vul het contactformulier in en wij regelen de juiste computerhulp voor je.

Waarom PC Rolin’:

Vakkundige reparatie van laptop of PC

  • Back-up, virus- en onderhoudsdiensten
  • Eigen helpdeskservice
  • Eerlijk en duidelijk advies
  • Supersnelle service
  • Leenlaptop tijdens reparatie

Wil je meer informatie over PC Rolin’ en alle abonnementen en diensten? Bel ons of vul het contactformulier in en wij regelen de juiste computerhulp voor je.