Virus verwijderen laptop

Heb je een virus op je laptop, bel ons dan gelijk zodat je ergere besmetting kan voorkomen. Je hoeft je laptop niet te brengen, met onze overname software kijken we zo met je mee en kunnen we het virus snel en definitief verwijderen. Je kunt daarna gelijk weer gebruik maken van je systeem. Heb je een cryptovirus? Dat zijn erg vervelende virussen, maar ook die kunnen we snel en vakkundig verwijderen.

Waarom krijg ik een virus op mijn laptop?

Meestal komt het omdat je Windows of andere software niet up to date is. Het kan ook zijn dat je geen of een verouderd anti virus programma op jouw apparaat hebt geïnstalleerd. Een groot risico zijn bijlagen en links in de email. Klik dus niet zomaar alle bijlagen aan, alleen die van bekende afzenders.

Controleren of mijn laptop veilig is tegen virussen

100% veiligheid  bestaat niet, maar we kunnen wel even een check doen, dit doen we via computerovername. Met een scan kunnen we precies zien waar de beveiligingslekken zitten en dus de risico’s. Natuurlijk kunnen we dan ook meteen de problemen oplossen, maar dit doen we altijd in overleg met je. Wil je zo’n check laten doen? Bel 073-8512083.

Ben ik mijn bestanden kwijt?

Het ligt eraan wat voor virus je op je laptop hebt, maar bij de meeste virussen (uitzondering crypto virussen) is alles te herstellen. Een virus verwijderen zijn we niet zo heel lang mee bezig, dus je kunt dezelfde dag weer verder met je computer zoals je gewend was.

Altijd up to date

Als je regelmatig onderhoud wil laten uitvoeren is ons abonnement een goed idee voor je. Daarmee zorgen we ook dat je altijd up to date bent en krijg je van ons een goede virusscanner bij je abonnement, namelijk ESET.

Waarom PC Rolin’:

  • Vakkundige reparatie van laptop of PC
  • Back-up, virus- en onderhoudsdiensten
  • Eigen helpdeskservice
  • Eerlijk en duidelijk advies
  • Supersnelle service
  • Leenlaptop tijdens reparatie

Wil je meer informatie over PC Rolin’ en alle abonnementen en diensten? Bel ons of vul het contactformulier in en wij regelen de juiste computerhulp voor je.

HELP-hulp-op-afstand

Computerhulp bij computerproblemen?

PC Rolin’ biedt snelle en vakkundige computerhulp. Wij zijn een Brabants familiebedrijf met flink wat ervaring op het gebied van onderhoud en reparatie van computers en laptops. Of je nu advies van een helpdesk zoekt of periodiek onderhoud wilt, bij ons vind je de juiste computerhulp.