Wat is de beste manier om je wifi te versterken

Er zijn heel veel oplossingen om je wifi te versterken. Wil je thuis je WiFi (draadloos) versterken? Of heb je bijvoorbeeld op zolder of in de schuur slecht bereik? We kunnen je hierbij helpen. Natuurlijk kunnen we dit bij je thuis komen doen, maar om kosten te besparen kunnen we het ook zo inrichten dat je het thuis alleen maar hoeft aan te sluiten en je kunt meteen profiteren van je sterkere WiFi signaal. We maken dan gebruik van 1 van onderstaande oplossingen.

Extra router inzetten

Vaak krijg je van je provider (bijvoorbeeld Ziggo of KPN) een modem/router combinatie. Deze hebben meestal niet een geweldig WiFi bereik. Als je je WiFi wil versterken, moet je er dus voor zorgen dat je een sterkere extra router inzet.

WiFi access points inzetten

Dit zijn kastjes die je simpelweg in het stopcontact doet, en die het bereik oppikken en je WiFi versterken.

We hebben verschillende soorten access points voor verschillende situaties. Voordat we access points hangen zorgen we eerst dat we een uitgebreide situatieschets hebben middels een vragenlijst, of komen we eerst schouwen voordat we een advies geven.

Bel of e-mail ons eerst even voor een advies, we zullen dan kijken wat voor jou de beste oplossing is. En heb je het geprobeerd en je bent niet tevreden? Dan kom je terug en proberen we een andere oplossing.

Waarom PC Rolin’:

Vakkundige reparatie van laptop of PC

  • Back-up, virus- en onderhoudsdiensten
  • Eigen helpdeskservice
  • Eerlijk en duidelijk advies
  • Supersnelle service
  • Leenlaptop tijdens reparatie

Wil je meer informatie over PC Rolin’ en alle abonnementen en diensten? Bel ons of vul het contactformulier in en wij regelen de juiste computerhulp voor je.

HELP-hulp-op-afstand

Computerhulp bij computerproblemen?

PC Rolin’ biedt snelle en vakkundige computerhulp. Wij zijn een Brabants familiebedrijf met flink wat ervaring op het gebied van onderhoud en reparatie van computers en laptops. Of je nu advies van een helpdesk zoekt of periodiek onderhoud wilt, bij ons vind je de juiste computerhulp.