SSD schijf inbouwen

Een SSD schijf inbouwen is mogelijk in elke computer of laptop. Heb je nog Windows XP of Vista dan raden we een dergelijke upgrade, met een SSD, van je systeem af. Deze besturingssystemen zijn verouderd en de upgrade met een SSD niet waard.

Waarom een SSD schijf laten inbouwen?

Simpel, om je systeem supersnel te maken. Je computer of laptop zal met een SSD vele malen sneller werken. Gewone harde schijven hebben een tragere lees en schijfsnelheid dan de SSD schijven van tegenwoordig. Daardoor gaan de schrijf en lees bewerkingen al gauw 4 x zo snel. Hiermee kun je wat oudere systemen meteen sneller maken.

Een ander groot voordeel van een SSD, deze gaat simpelweg minder snel kapot. Een traditionele harde schijf heeft draaiende onderdelen welke aan slijtage onderhevig zijn, makkelijk schade oplopen en warm worden. Een SSD kun je vergelijken met een USB-stick maar dan in de vorm van een harde schijf.

Nieuwe computer of laptop met SSD schijf

Overweeg je om een nieuwe computer of laptop te kopen? PC Rolin’ raad je aan om deze meteen uit te breiden met een SSD of een computer of laptop kiezen welke al voorzien is van een SSD. Hierdoor kan het soms aantrekkelijker zijn om een goedkopere computer of laptop te kiezen en deze uit te breiden met een SSD. Hierdoor heb je toch een super snelle computer of laptop voor weinig geld.

Al onze modellen zijn voorzien van een SSD schijf

Verschillende uitvoeringen en prijzen voor SSD schijf

Net zoals bij je huidige harde schijf, heb je een bepaalde hoeveelheid die op je schijf past. De kleinste SSD die we adviseren, om je Windows op te installeren, is 120GB. Daarna volgt 240GB, 256GB en 500GB.

Weet je niet hoe groot jou SSD zou moet zijn? Je krijgt bij ons altijd gratis overstap-advies. Maak even een afspraak zodat we kunnen kijken wat je nodig hebt.

Computer reparatie Oss, Heesch, Vinkel, Geffen, Nuland, Den Bosch en omgeving

Ons computer reparatie centrum is gevestigd in Vinkel gemeente Den Bosch. We werken veelal via computer-overname voor heel Nederland en zelfs het buitenland. Dus niet meer met je computer of laptop de deur uit.

Liever een computer monteur bij je aan huis? Geen probleem, ons werkgebied bestaat uit Vinkel, Nuland, Geffen, Heesch, Oss, Berlicum, Heeswijk, Loosbroek, Rosmalen en Den Bosch. En natuurlijk de dorpen in de directe omgeving hiervan.

Waarom PC Rolin’:

Vakkundige reparatie van laptop of PC

  • Backup-, virus- en onderhoudsdiensten
  • Eigen helpdeskservice
  • Eerlijk en duidelijk advies
  • Supersnelle service
  • Leenlaptop tijdens reparatie (indien voorradig)

Wil je meer informatie over PC Rolin’ en alle abonnementen en diensten? Bel ons of vul het contactformulier in en wij regelen de juiste computerhulp voor je.

HELP-hulp-op-afstand

Computerhulp bij computerproblemen?

PC Rolin’ biedt snelle en vakkundige computerhulp. Wij zijn een Brabants familiebedrijf met flink wat ervaring op het gebied van onderhoud en reparatie van computers en laptops. Of je nu advies van een helpdesk zoekt of periodiek onderhoud wilt, bij ons vind je de juiste computerhulp.