Computer reparatie Nuland en omgeving

PC Rolin’ is jouw adres voor aankoop, reparatie, onderhoud of service aan je pc, laptop of randapparatuur. In geval van een computer storing heb je behoefte aan een betrouwbaar computer service centrum in de buurt. Nuland ligt natuurlijk vlak bij Vinkel, vandaar dat we ons ook op Nuland richten. Heb je computer problemen? Je hoeft niet altijd bij ons langs te komen. De meeste storingen verhelpen we op afstand. Ook is het mogelijk dat we bij je in Nuland langs komen om je probleem op te lossen.

We zijn gevestigd aan de Beukenlaan in Vinkel, gemeente Den Bosch.
Vooraf weten wat je computer reparatie kost? Kijk dan op onze  tarieven pagina.

PC Rolin’ Niet alleen computer reparatie

Ons vakgebied is de reparatie van Computer, Laptop, tablet, printer en allerlei software matige problemen. Ook kunnen we je helpen aan een nieuwe computer of laptop. Wil je meer informatie? Bel dan 0738512083 voor snelle computerhulp. Vaak dezelfde dag nog geholpen.

Waarom PC Rolin’:

  • Vakkundige reparatie van laptop of PC
  • Backup-, virus- en onderhoudsdiensten
  • Eigen helpdeskservice
  • Eerlijk en duidelijk advies
  • Supersnelle service
  • Leenlaptop tijdens reparatie (indien voorradig)

Wil je meer informatie over PC Rolin’ en alle abonnementen en diensten? Bel ons of vul het contactformulier in en wij regelen de juiste computerhulp voor je.

HELP-hulp-op-afstand

Computerhulp bij computerproblemen?

PC Rolin’ biedt snelle en vakkundige computerhulp. Wij zijn een Brabants familiebedrijf met flink wat ervaring op het gebied van onderhoud en reparatie van computers en laptops. Of je nu advies van een helpdesk zoekt of periodiek onderhoud wilt, bij ons vind je de juiste computerhulp.