Harde schijf vervangen

Als je harde schijf defect is zal deze vervangen moeten worden. Je kunt kiezen voor een gewone harde schijf of een ssd schijf. We raden aan om voor een ssd te gaan omdat deze vele malen sneller is en minder snel kapot zal gaan als een reguliere harde schijf.

Als we de schijf mogen vervangen voor je, gaan we eerst een backup maken van al je documenten en foto’s. We vergeten hierbij ook je e-mail en favorieten niet. Vervolgens gaan we windows op een nieuwe schijf installeren en zetten we de backup terug. Als je je office cd / code erbij geeft kunnen we deze meteen voor je installeren. Gemiddeld ben je je pc 24 tot 48 uur kwijt. De kosten vind je terug op onze tarieven pagina.

Twijfel je nog tussen ssd en een gewone schijf, op deze pagina zie je alles over een ssd schijf inbouwen

Waarom PC Rolin’:

Vakkundige reparatie van laptop of PC

  • Backup-, virus- en onderhoudsdiensten
  • Eigen helpdeskservice
  • Eerlijk en duidelijk advies
  • Supersnelle service
  • Leenlaptop tijdens reparatie (indien voorradig)

Wil je meer informatie over PC Rolin’ en alle abonnementen en diensten? Bel ons of vul het contactformulier in en wij regelen de juiste computerhulp voor je.

HELP-hulp-op-afstand

Computerhulp bij computerproblemen?

PC Rolin’ biedt snelle en vakkundige computerhulp. Wij zijn een Brabants familiebedrijf met flink wat ervaring op het gebied van onderhoud en reparatie van computers en laptops. Of je nu advies van een helpdesk zoekt of periodiek onderhoud wilt, bij ons vind je de juiste computerhulp.