Geffen computer reparatie

Kom je uit Geffen en wil je graag je computer laten repareren? Maar wil je ook persoonlijke benadering en snel geholpen worden? Dan ben je bij PC Rolin’ (gevestigd in Vinkel) aan het juiste adres. We onderscheiden ons door persoonlijk contact, snelle doorlooptijd qua reparatie en lage prijzen. Ook krijg je bij ons gratis een leen laptop als je laptop voor garantie terug moet naar de fabrikant. Tevens zorgen we voor een degelijke back-up.

Computer reparatie Geffen en omgeving

We richten ons vanuit Vinkel op onder andere Geffen, Nuland en Heesch. Behalve computer reparatie repareren we ook laptops en tablet. We proberen altijd te gaan voor een degelijke maar betaalbare oplossing.

Verkoop Computer en laptop

Daarvoor kun je ook terecht bij ons. Kom gewoon even bij ons aan op de beukenlaan 12 in Vinkel, we kunnen dan samen kijken wat er bij je past. Bel even van te voren zodat we de tijd voor je kunnen nemen.

Waarom PC Rolin’:

  • Vakkundige reparatie van laptop of PC
  • Backup-, virus- en onderhoudsdiensten
  • Eigen helpdeskservice
  • Eerlijk en duidelijk advies
  • Supersnelle service
  • Leenlaptop tijdens reparatie (indien voorradig)

Wil je meer informatie over PC Rolin’ en alle abonnementen en diensten? Bel ons of vul het contactformulier in en wij regelen de juiste computerhulp voor je.

HELP-hulp-op-afstand

Computerhulp bij computerproblemen?

PC Rolin’ biedt snelle en vakkundige computerhulp. Wij zijn een Brabants familiebedrijf met flink wat ervaring op het gebied van onderhoud en reparatie van computers en laptops. Of je nu advies van een helpdesk zoekt of periodiek onderhoud wilt, bij ons vind je de juiste computerhulp.