Computer en laptop reparatie

Heeft je computer/laptop een reparatie nodig? Dan kun je bij ons een leen laptop krijgen zodat je toch je belangrijke zaken toch kunt blijven regelen. Wij voeren de reparaties uit op ons kantoor in Vinkel.

Voordat we de laptop repareren beoordelen we het probleem en welke onderdelen vervanging nodig hebben. Je krijgt van ons dus een passende offerte en mits de onderdelen die benodigd zijn voor de reparatie op voorraad zijn, kunnen we je laptop/computer binnen enkele dagen repareren. Voor een aantal reparaties hanteren we standaard tarieven. Deze kun je hier bekijken op onze tarieven pagina.

Computer of laptop reparatie op locatie

Blijkt dat de computer of laptop reparatie op afstand niet mogelijk is. Kom dan bij ons langs op kantoor/werkplaats in Vinkel of wij komen op verzoek naar je toe.
Wil jij ook graag geholpen worden, persoonlijk, vertrouwelijk en in de buurt? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

Wij richten ons op reparaties in de volgende regio’s;

  • Vinkel, Nuland, Geffen, Heesch, Oss, Berghem, Loosbroek, Heeswijk, Nistelrode, Berlicum, Rosmalen, ‘s-Hertogenbosch
  • En omringende dorpen en steden

Computer en laptop reparatie op afstand

De meeste software matige reparaties, configuratie en vragen, worden uitgevoerd middels computer/laptop overname.
Je hoeft dus niet met je computer of laptop onder je arm de deur uit. We kijken middels onze Helpdesk-software op afstand met je mee. Hiervoor nodig je ons eenmalig uit en kunnen we met je meekijken en het probleem oplossen.

Software matige problemen zijn bijvoorbeeld:

  • Langzame computer
  • Virussen of spyware
  • Problemen met het weergeven van bepaalde pagina’s
  • Geen YouTube filmpjes kunnen afspelen
  • Geen mail kunnen ontvangen of versturen
  • Problemen met het antivirus pakket
  • Het verlengen van software licenties zoals Microsoft Office of je antivirus

HELP-hulp-op-afstand

Computerhulp bij computerproblemen?

PC Rolin’ biedt snelle en vakkundige computerhulp. Wij zijn een Brabants familiebedrijf met flink wat ervaring op het gebied van onderhoud en reparatie van computers en laptops. Of je nu advies van een helpdesk zoekt of periodiek onderhoud wilt, bij ons vind je de juiste computerhulp.