Laptop toetsenbord vervangen

Werken 1 of meer toetsen van je laptop niet meer? Dat betekend niet dat je je laptop de deur uit moet doen. Een laptop toetsenbord kan gewoon vervangen worden.

Laptop toetsenbord toetsen afgebroken

Hiervoor moet het toetsenbord vervangen worden. Hiervoor moeten we wel eerst het typenummer van je laptop weten. We kunnen dan de prijs aan je doorgeven. (inclusief vervanging).

Laptop toetsenbord schoonmaken

Wij adviseren dit met een busje lucht plus een kwastje te doen. Het beste is om geen etenswaren te nuttigen boven je toetsenbord. Knoei je met drinken? Zet dan meteen het product uit. En zorg dat alles goed droog is voordat je het product weer inschakelt.

Waarom PC Rolin’:

Vakkundige reparatie van laptop of PC

  • Backup-, virus- en onderhoudsdiensten
  • Eigen helpdeskservice
  • Eerlijk en duidelijk advies
  • Supersnelle service
  • Leenlaptop tijdens reparatie (indien voorradig)

Wil je meer informatie over PC Rolin’ en alle abonnementen en diensten? Bel ons of vul het contactformulier in en wij regelen de juiste computerhulp voor je.

HELP-hulp-op-afstand

Computerhulp bij computerproblemen?

PC Rolin’ biedt snelle en vakkundige computerhulp. Wij zijn een Brabants familiebedrijf met flink wat ervaring op het gebied van onderhoud en reparatie van computers en laptops. Of je nu advies van een helpdesk zoekt of periodiek onderhoud wilt, bij ons vind je de juiste computerhulp.

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer