Laptop toetsenbord vervangen

Werken 1 of meer toetsen van je laptop niet meer? Dat betekent niet dat je je laptop de deur uit moet doen. Een laptop toetsenbord kan gewoon vervangen worden. Soms is dit een software probleem en kunnen we met je meekijken of je laptop up-to-date is en van de juiste stuurprogramma’s is voorzien.

Laptop toetsenbord toetsen afgebroken

Hiervoor moet het toetsenbord vervangen worden. Hiervoor moeten we wel eerst het typenummer van je laptop weten. We kunnen dan de prijs aan je doorgeven (inclusief vervanging).

Laptop toetsenbord schoonmaken

Wij adviseren dit met een busje lucht plus een kwastje te doen. Het beste is om geen etenswaren te nuttigen boven je toetsenbord. Knoei je met drinken? Zet dan meteen het product uit. Zorg dat de laptop goed droog is voor je hem weer inschakelt. Let op: waterschade kan, afhankelijk van hoe veel vloeistof er in de laptop is gelopen voor erg veel problemen zorgen. Het slimste is om het apparaat te drogen en deze voor controle bij ons te brengen. Wij kunnen de laptop dan uit elkaar halen en correct reinigen, met de hoop dat deze weer zoals behoren gaat functioneren.

Waarom PC Rolin’:

Vakkundige reparatie van laptop of PC

  • Back-up, virus- en onderhoudsdiensten
  • Eigen helpdeskservice
  • Eerlijk en duidelijk advies
  • Supersnelle service
  • Leenlaptop tijdens reparatie (indien voorradig)

Wil je meer informatie over PC Rolin’ en alle abonnementen en diensten? Bel ons of vul het contactformulier in en wij regelen de juiste computerhulp voor je.

HELP-hulp-op-afstand

Computerhulp bij computerproblemen?

PC Rolin’ biedt snelle en vakkundige computerhulp. Wij zijn een Brabants familiebedrijf met flink wat ervaring op het gebied van onderhoud en reparatie van computers en laptops. Of je nu advies van een helpdesk zoekt of periodiek onderhoud wilt, bij ons vind je de juiste computerhulp.