Laptop scherm kapot?

Je laptop scherm kan snel en vakkundig vervangen worden. Weet je niet zeker of je laptop scherm kapot is? Kijk dan even hier op laptop scherm reparatie. Natuurlijk kun je ook altijd even langskomen zodat we er naar kijken. Laat het even weten als je langskomt, dan hebben we alle tijd voor je om een goed advies te geven.

Laptop scherm vervangen tarief

Reparatie kan vanaf 75 euro + de kosten van het onderdeel. Heb je een minder voorkomend model of een afwijkende maat? Geen probleem, deze kunnen we ook voor je bestellen. We zullen voordat we het scherm bestellen dan altijd eerst even de prijs overleggen met je.

Hoe lang ben ik mijn laptop kwijt als het scherm kapot is?

Het scherm bestellen we altijd de eerst volgende werkdag. Het nieuwe scherm wordt dan de volgende werkdag bij ons geleverd en meteen ingebouwd. Je bent je laptop dus ongeveer 1 a 2 werkdagen kwijt. Je kunt bij ons altijd gebruik maken van een leen laptop zodat je toch je e-mail op kan halen en andere zaken kunt uitvoeren.

PC Rolin’ richt zich op persoonlijk contact, we zullen altijd proberen je zo goed mogelijk te helpen. Doordat we met vaste mensen werken heb je ook altijd te maken met een vertrouwd gezicht. Als het nodig is komen we bij je thuis en anders kunnen we je op afstand of op ons kantoor helpen. Graag vragen we je om van tevoren een afspraak te maken, zodat we uitgebreid de tijd kunnen nemen om met jou de beste oplossing te zoeken voor jouw probleem.

Waarom PC Rolin’:

  • Vakkundige reparatie van laptop of PC
  • Backup-, virus- en onderhoudsdiensten
  • Eigen helpdeskservice
  • Eerlijk en duidelijk advies
  • Supersnelle service
  • Leenlaptop tijdens reparatie (indien voorradig)

Wil je meer informatie over PC Rolin’ en alle abonnementen en diensten? Bel ons of vul het contactformulier in en wij regelen de juiste computerhulp voor je.

HELP-hulp-op-afstand

Computerhulp bij computerproblemen?

PC Rolin’ biedt snelle en vakkundige computerhulp. Wij zijn een Brabants familiebedrijf met flink wat ervaring op het gebied van onderhoud en reparatie van computers en laptops. Of je nu advies van een helpdesk zoekt of periodiek onderhoud wilt, bij ons vind je de juiste computerhulp.