Computer en laptop reparatie

Heeft je computer/laptop een reparatie nodig? Dan kun je bij ons een leen laptop krijgen zodat je toch je belangrijke zaken toch kunt blijven regelen. Wij voeren de reparaties uit op ons kantoor in Vinkel.

Voordat we de laptop repareren beoordelen we het probleem en welke onderdelen vervanging nodig hebben. Je krijgt van ons dus een passende offerte en mits de onderdelen die benodigd zijn voor de reparatie op voorraad zijn, kunnen we je laptop/computer binnen enkele dagen repareren. Voor een aantal reparaties hanteren we standaard tarieven. Deze kun je hier bekijken op onze tarieven pagina.

Computer of laptop reparatie op locatie

Blijkt dat de computer of laptop reparatie op afstand niet mogelijk is. Kom dan bij ons langs op kantoor/werkplaats in Vinkel of wij komen op verzoek naar je toe.
Wil jij ook graag geholpen worden, persoonlijk, vertrouwelijk en in de buurt? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

Wij richten ons op reparaties in de volgende regio’s;

  • Vinkel, Nuland, Geffen, Heesch, Oss, Berghem, Loosbroek, Heeswijk, Nistelrode, Berlicum, Rosmalen, ‘s-Hertogenbosch
  • En omringende dorpen en steden

Waarom PC Rolin’:

Vakkundige reparatie van laptop of PC

  • Backup-, virus- en onderhoudsdiensten
  • Eigen helpdeskservice
  • Eerlijk en duidelijk advies
  • Supersnelle service
  • Leenlaptop tijdens reparatie (indien voorradig)

Wil je meer informatie over PC Rolin’ en alle abonnementen en diensten? Bel ons of vul het contactformulier in en wij regelen de juiste computerhulp voor je.

HELP-hulp-op-afstand

Computerhulp bij computerproblemen?

PC Rolin’ biedt snelle en vakkundige computerhulp. Wij zijn een Brabants familiebedrijf met flink wat ervaring op het gebied van onderhoud en reparatie van computers en laptops. Of je nu advies van een helpdesk zoekt of periodiek onderhoud wilt, bij ons vind je de juiste computerhulp.