Back-up maken; waarom is het zo belangrijk?

Het kan zijn dat je harde schijf stuk gaat. Soms gebeurt dit helaas zonder aanleiding, maar het kan ook zijn dat je je data verliest door bijvoorbeeld een brand. U bent dan data zoals foto’s, documenten en e-mails kwijt. Daarom helpen wij u graag met het instellen van een back-up naar een externe harde schijf die u veilig in een kluis kunt leggen, of door een back-up in te stellen naar de cloud. Afhankelijk van uw wensen kunnen we voor u een passende oplossing vinden. Onze standaard oplossing is het maken van een back-up naar een externe harde schijf. U sluit de schijf aan aan de computer en gebruikt de door ons geïnstalleerde software om de back-up te starten.

Het eenmalig instellen van de back-up software kost u €35. Dit kunnen we op afstand regelen met u, mits u al in het bezit bent van een externe harde schijf. Heeft u deze niet? Voor externe schijven van verschillende groottes kunt u ook bij ons terecht. Graag een ander type back-up? Neem contact met ons op! We helpen u dan met het vinden van een passende oplossing. Bel 073-8512083!

Waarom PC Rolin’:

Vakkundige reparatie van laptop of PC

  • Back-up, virus- en onderhoudsdiensten
  • Eigen helpdeskservice
  • Eerlijk en duidelijk advies
  • Supersnelle service
  • Leenlaptop tijdens reparatie (indien voorradig)

Wil je meer informatie over PC Rolin’ en alle abonnementen en diensten? Bel ons of vul het contactformulier in en wij regelen de juiste computerhulp voor je.

Hardware en software computerhulp

Je wilt een back-up maken van je computer of laptop op een externe schijf, maar je hebt geen idee hoe. Of je PC wordt steeds trager en je ziet steeds meer foutmeldingen op je scherm. Wij helpen je graag met dit soort computerproblemen met een onderhoud abonnement. Maar ook op uurbasis kun je ons gewoon bellen voor hulp!

Direct computerhulp nodig met hulp op afstand?

Heb je geen onderhoud abonnement maar heb je nu hulp nodig? Ben je bestanden kwijt, denk je last te hebben van een virus of wil je favoriete programma niet meer starten?

Als je computer en je internetverbinding het nog wel doen, kunnen we je ook op ad-hoc basis helpen. We doen dat met onze helpdesk software die je via de ‘HELP-knop’ op deze site kunt downloaden. Daarmee kunnen we, op jouw uitnodiging, tijdelijk je computer overnemen zodat we je probleem kunnen onderzoeken en verhelpen. Bel ons en we helpen je snel weer op weg!

Onderhoud abonnement

Wanneer je kiest voor een onderhoud abonnement, krijg je alle hulp die nodig is om je computer lekker te laten draaien, namelijk:

  • Tot 2 keer per jaar periodiek onderhoud aan je computer of laptop
  • Hulp op afstand (computerovername)
  • Gratis leenlaptop bij reparaties (mits voorradig)

Voor meer informatie, kijk op de pagina Abonnement

PC ROLIN’ VINKEL

HET COMPUTER SERVICE CENTRUM, REGIO OSS EN DEN BOSCH.

PC Rolin’ is jouw adres voor aankoop, reparatie, onderhoud of service aan je pc, laptop of randapparatuur. In geval van een computer storing heb je behoefte aan een betrouwbaar computer service centrum in de buurt. We zijn gevestigd aan de Brugstraat in Vinkel, gemeente Den Bosch.

In geval van storing proberen we altijd eerst middels computer overname het probleem op te lossen. Indien nodig leveren we ook service aan huis in Vinkel, Nuland, Geffen en omstreken.

PC Rolin’ computer service centrum Vinkel, is er voor joú!

HELP-hulp-op-afstand