Medewerkers

Maak kennis met het team van PC Rolin'. Ben je ook nieuwsgierig geworden naar wie je nou eigenlijk aan de telefoon krijgt als je ons belt? Of ben je benieuwd wie jouw laptop repareert? Op onze medewerkerspagina vind je meer informatie over de mensen die onderdeel uitmaken van het team van PC Rolin'.

Roel

Roel

Vond het zelf tijd voor een computerbedrijf waar service op de eerste plaats kwam. Dus begon hij PC Rolin' naast zijn werk en na veel bloed zweet en tranen groeide de eenmanszaak langzaam uit naar wat het nu is. Hij is van alle markten thuis en deinst nergens voor terug. Roel zorgt ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan en dat iedereen weet wanneer en hoe hij of zij iets moet doen. En dat allemaal gecombineerd met een redelijke hoeveelheid aan flauwe grappen.

Linda

Linda

"Wil je de baas spreken, of zijn vrouw die van alles op de hoogte is?" Is een uitspraak die wel kloppend is. Als het gaat om planning of overview is Linda ervan op de hoogte. Even snel iets regelen of zorgen dat alles klaar staat, gauw even een berichtje sturen naar een medewerker met vergeet niet ... mee te brengen of klaar te zetten. Ook het klaarzetten van de vrijdagmiddagborrel natuurlijk is een vaste taak van Linda.

IMG20240314095248_01

Brend

Onderdeel van het team van PC Rolin' sinds zijn stage. Hij is vaak voor ons op pad om computers of laptops op te halen bij diverse klanten, of bijvoorbeeld voor het installeren van een printer op locatie. Ook op de werkplaats staat hij zijn mannetje. Zijn specialiteiten zijn hardwarematige storingen en Apple-producten. Brend is elke werkdag aanwezig en gaat een leuk gesprek niet uit de weg. 😛

martijn

Martijn

Woonachtig in Vinkel en is al 10 jaar werkzaam bij PC Rolin'. Martijn werkt op donderdagavond en zaterdag bij ons. Ook in vakanties is hij onze vervanger. Zijn specialiteiten zijn programmeerwerk, het oplossen van softwarematige storingen en klanten contact. Verder studeert hij cyber security aan de Technische Universiteit.  😎

20231223_102716

Niels

Woonachtig in Vinkel en onze jongste van het stel. Niels heeft van jongs af aan de passie om computers te bouwen. Hij weet veel van gaming computers en leert op het moment zoveel mogelijk verschillende programmeertalen. Hij zit nu nog op de middelbare school maar gaat vast een technische IT-opleiding volgen.

Teun

Teun

Al jaren in dienst in verschillende rollen. Teun is multi-inzetbaar en zeer flexibel, als hij met zijn oud brommertje de inrit op komt rijden hoort hij wel wat er die dag van hem verwacht wordt. Door de week werkt Teun soms op afstand omdat hij in Breda woont. Hij studeert Robotica en op zaterdag is hij meestal bij ons aan het werk. Hij is altijd in voor een geintje of mooi verhaal.

rik1

Rik

Rik, onze uni man, studeert Computer Science aan de TU. Tussen het studeren door komt hij graag helpen bij PC Rolin'. Rik is klantvriendelijk en draagt graag zijn steentje bij. Ook is hij altijd in voor een grapje en houdt van de vrijdagmiddag borrel.

20231223_103238

Luuk

Werkt sinds een jaar bij ons en doet vooral projecten. Werkt veel vanuit thuis maar laat gelukkig regelmatig zijn gezicht zien. Luuk is vooral een harde werker, maar zorgt er ook voor dat wat hij doet klopt. Ook juridisch gezien is Luuk een sterke aanwinst voor ons team. Behalve hard werken houdt Luuk ook van Minecraft, en gamet graag de halve avond met de rest van het team.

Sarah

Sarah

Een creatieve duizendpoot is een mooie omschrijving voor Sarah. Die kan namelijk extreem goed tekenen en komt vaak met verrassende en creatieve oplossingen. Ook heeft ze een talenknobbel dus kijkt ze regelmatig onze spelfouten na 😉 Sarah werkt vooral op project basis en sinds kort bouwt ze ook de websites voor PC Rolin'.

Tijn

Tijn

Tijn is in eerste instantie in dienst gekomen voor projecten, maar ondertussen steeds meer de man van de planningen en het oppakken van eerste-lijns telefoon. Tijn zorgt ervoor dat belangrijke tickets snel opgepakt worden en niet uit het oog verloren worden. Een fijne medewerker met helaas een slechte smaak in voetbalclubs 😉

IMG20240314095352

Mohammed

Onze nieuwste medewerker die van huis uit geen IT'er is maar automonteur. Gelukkig hebben IT'ers en automonteurs veel overeenkomsten en wordt Mohammed opgeleid tot tweede-lijns medewerker. En natuurlijk extra handig als een medewerker van PC Rolin' autopech heeft 🙂

Sem

Stagiares

Sem loopt twee dagen per week stage en werkt bij ons nog een extra dag in de week. Zijn eerste stage was toen hij 15 was, maar hij is nu 18 en heeft veel bijgeleerd op school. Sem wilde eerst richting webdesign, maar leert bij ons een hoop andere technische dingen die hij eigenlijk nog leuker vindt. Sem is een rustige en vriendelijke jongen. 

Helpdesk

Bij ons kun je kiezen tussen computerovername, waarbij we direct met je kunnen meekijken, of een huisbezoek om je te helpen met je computerproblemen. We zijn flexibel en passen onze aanpak aan op jouw situatie.

Verkoop

Bij ons vind je nieuwe producten met goede service. We geven eerlijk advies en zorgen ervoor dat je goed geïnformeerd bent voordat je een beslissing neemt.

Reparatie

Als je computer of laptop reparatie nodig heeft, bieden wij de oplossing. Je kunt bij ons namelijk een leenlaptop krijgen, zodat je toch je belangrijke zaken kunt blijven regelen. De reparaties zelf voeren wij uit op ons kantoor in Vinkel. 

HELPDESK SUPPORT

073-8512083

BEL OF WHATSAPP ONS

Scroll to Top